SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 709 θερμίδες

    Τώρα μόνο 640

    Σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Classic

    • 4 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 709 θερμίδες

    Τώρα μόνο 640

    Σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 709 θερμίδες

    Τώρα μόνο 640

Σνίτσελ κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

200 γραμ. Dirollo Classic

600 γραμ. φιλέτο κοτόπουλου κομμένο σε λεπτά σνίτσελ

½ φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι

2 ασπράδια αβγών

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού φρυγανιά τριμμένη

αλάτι, πιπέρι

λάδι για το τηγάνισμα

οδοντογλυφίδες για το στερέωμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200o C. Πλένετε και στεγνώνετε τα σνίτσελ με χαρτί κουζίνας. Αν είναι μεγάλα, τα κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 8×8 εκ. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, σε δεύτερο τα ασπράδια και σε τρίτο την τριμμένη φρυγανιά.

2. Κόβετε το Dirollo Classic σε μπαστούνια πάχους ενός δαχτύλου και σε μήκος που δεν θα ξεπερνά το πλάτος των σνίτσελ.

3. Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ και τα περνάτε από το αλεύρι. Τοποθετείτε από ένα μπαστούνι τυριού σε κάθε σνίτσελ και το γυρίζετε σε ρολό. Χτυπάτε τα ασπράδια με λίγο νερό και βουτάτε μέσα τα σνίτσελ. Στερεώνετε κάθε ρολό με δύο οδοντογλυφίδες και ύστερα τα περνάτε από το μείγμα της φρυγανιάς, φροντίζοντας να σκεπαστούν παντού.

4. Βάζετε ένα δάχτυλο λάδι στο τηγάνι σας και αφού κάψει, ρίχνετε τα σνίτσελ στο καυτό λάδι (μετά χαμηλώνετε τη φωτιά) να τηγανιστούν μέχρι να κάνουν τραγανή ρόδινη κρούστα από τη μια πλευρά. Τα γυρίζετε να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά.

5. Βγάζετε σε ταψάκι και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-15 λεπτά ακόμη.

6. Σερβίρετε τα σνίτσελ ζεστά, αφού τους αφαιρέσετε τις οδοντογλυφίδες. Συνοδεύετε με σαλάτα εποχής.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.