SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 482 θερμίδες

    Τώρα μόνο 437

    Ρυζοσαλάτα με γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και λαχανικά

    • 4 μερίδες
    • 25 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 482 θερμίδες

    Τώρα μόνο 437

    Ρυζοσαλάτα με γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και λαχανικά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 482 θερμίδες

    Τώρα μόνο 437

Ρυζοσαλάτα με γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και λαχανικά

ΥΛΙΚΑ

100 γραμ. τυρί Dirollo Classic κομμένο σε κυβάκια

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο, πλυμένο και στραγγισμένο

½ φλιτζάνι του τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος ή φρέσκος

½ φλιτζάνι του τσαγιού καλαμπόκι κατεψυγμένο

1 αγγουράκι φρέσκο κομμένο σε κύβους

1 καρότο τριμμένο στον τρίφτη

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

100 γραμ. γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε καρεδάκια

λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

Για τη σως:

5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο

1 κουτ. Της σούπας χυμός λεμονιού

1 κουτ. της σούπας μουστάρδα

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνετε το ρύζι σε κατσαρολάκι, με αλατισμένο νερό που κοχλάζει, ανακατεύετε και το βράζετε μέχρι να μαγειρευτεί. Το στραγγίζετε και το αφήνετε σε σαλατιέρα να κρυώσει.

2. Παράλληλα σε ξεχωριστό κατσαρολάκι βράζετε με αλατισμένο νερό τον αρακά και το καλαμπόκι για πέντε λεπτά. Στραγγίζετε τα λαχανικά και αφού τα ξεβγάλετε με κρύο νερό, τα ρίχνετε στη σαλατιέρα με το ρύζι.

3. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, το αγγουράκι, την κόκκινη πιπεριά, το τριμμένο καρότο, την καπνιστή γαλοπούλα, το Dirollo Classic και ανακατεύετε.

4. Χτυπάτε σε ένα μπολ με σύρμα το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.

5. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.