SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 865 θερμίδες

    Τώρα μόνο 825

    Ριγκατόνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και Dirollo Classic

    • 5 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 865 θερμίδες

    Τώρα μόνο 825

    Ριγκατόνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 865 θερμίδες

    Τώρα μόνο 825

Ριγκατόνι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

150 γρ. Dirollo Classic τριμμένο

1 πακέτο ριγκατόνι

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

600 γρ. πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες

½ φλιτζανάκι του καφέ ξύδι βαλσαμικό

1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας

3 κουτ. σούπας καρύδια ψιλοκομμένα

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ζυμαρικά σας σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους και παράλληλα ετοιμάζετε τη σάλτσα.

2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 1 λεπτό. Προσθέτετε τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.

3. Σβήνετε με το ξύδι, τον πελτέ της ντομάτας διαλυμένο σε μισό φλιτζάνι νερό και βράζετε τη σάλτσα μέχρι να μαγειρευτούν οι πιπεριές και να χυλώσει ελαφρά ή σάλτσα.

4. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα βάζετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε για λίγο ταρακουνώντας το τηγάνι, προσθέτετε τον μαϊντανό και τα ψιλοκομμένα καρύδια.

5. Μοιράζετε τα ριγκατόνι σε πιάτα, πασπαλίζετε με μπόλικο Dirollo Classic τριμμένο και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.