SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 600 θερμίδες

    Τώρα μόνο 520

    Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και Dirollo Classic

    • 2 μερίδες
    • 20 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 600 θερμίδες

    Τώρα μόνο 520

    Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 600 θερμίδες

    Τώρα μόνο 520

Πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

100 γραμ. Dirollo Classic χοντροτριμμένο

1 πράσινη γαλλική σαλάτα

1 σακουλάκι άγρια ρόκα (καθαρισμένη και πλυμένη)

1 φλιτζάνι του τσαγιού ψαχνό από ψητό ή βραστό κοτόπουλο,

κομμένο σε κύβους

1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστούνια

5 φέτες ανανά (από κονσέρβα)

Για τη σως:

3 κουτ. σούπας γιαούρτι 0%

3 κουτ. σούπας μαγιονέζα light

1 κουτ. γλυκού μουστάρδα

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

λίγος μαϊντανός ή άνηθος ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Κόβετε τα φύλλα της σαλάτας και τα ρίχνετε σε λεκανίτσα με νερό. Τα στραγγίζετε καλά και τα κόβετε με τα δάχτυλα σε μεγάλα κομμάτια.

2.Ξεπλένετε και στραγγίζετε τα φυλλαράκια της ρόκας και την ανακατεύετε με τη σαλάτα σε μεγάλη πιατέλα ή σαλατιέρα.

3.Προσθέτετε στη σαλάτα την πιπεριά και τα κομματάκια του κοτόπουλου. Κόβετε τις τέσσερις από τις πέντε φέτες του ανανά σε κυβάκια και τα απλώνετε στη σαλάτα. Την πέμπτη φέτα την αφήνετε ολόκληρη και την τοποθετείτε στο κέντρο της σαλάτας, αφού πρώτα την πασπαλίσετε με το τριμμένο Dirollo Classic.

4.Ετοιμάζετε και τη σος, αναμειγνύοντας όλα τα υλικά της σε ένα μπολ. Την προσθέτετε την τελευταία στιγμή, λίγο πριν σερβίρετε τη σαλάτα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.