500 γρ Dirollo Mix
1 πακέτο φύλλο κουρού
200 γρ Dirollo Cottage
4 ασπράδια αβγών
λίγο μοσχοκάρυδο
πιπέρι
ελαιόλαδο και αλεύρι για το ταψί
1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Dirollo Mix
2. Ανακατεύουμε προσθέτοντας το Dirollo Cottage , τα ασπράδια αβγών, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
3. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί.
4. Βάζουμε ένα φύλλο κουρού κάτω, στη μέση τη γέμιση με το Dirollo Mix και από πάνω το άλλο φύλλο.
5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.