SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 570 θερμίδες

    Τώρα μόνο 563

    Πένες με καπνιστό σολομό και σάλτσα από τυρί κρέμα

    • 5 μερίδες
    • 25 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 570 θερμίδες

    Τώρα μόνο 563

    Πένες με καπνιστό σολομό και σάλτσα από τυρί κρέμα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 570 θερμίδες

    Τώρα μόνο 563

Πένες με καπνιστό σολομό και σάλτσα από τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Adoro τυρί κρέμα

200 ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta

1 πακέτο πένες

300 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

3 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν al dente μέσα σε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

2. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την κρέμα: Ρίχνετε την Adoro per pasta σε πλατύ και βαθύ τηγάνι και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το Adoro τυρί κρέμα και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να ζεσταθεί καλά η κρέμα.

3. Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τον κομμένο σολομό, τον άνηθο, αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα προσθέτετε κι αυτά στο τηγάνι.

4. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι και επιπλέον άνηθο ψιλοκομμένο.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.