SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 400 θερμίδες

    Τώρα μόνο 200

    Ομελέτα στο φούρνο με ζαμπόν, τυριά Dirollo και ντοματίνια

    • 3 μερίδες
    • 20 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 400 θερμίδες

    Τώρα μόνο 200

    Ομελέτα στο φούρνο με ζαμπόν, τυριά Dirollo και ντοματίνια

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 400 θερμίδες

    Τώρα μόνο 200

Ομελέτα στο φούρνο με ζαμπόν, τυριά Dirollo και ντοματίνια

ΥΛΙΚΑ

½ φλιτζάνι του τσαγιού Dirollo classic 14% λιπαρά τριμμένο

1 φλιτζάνι του τσαγιού Dirollo καπνιστό 14% λιπαρά τριμμένο

1 γεμάτη κουταλιά της σούπας βούτυρο

8 αβγά

2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

4 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζανάκι του καφέ γάλα

8 φέτες ζαμπόν με λίγα λιπαρά κομμένο σε καρεδάκια

2 κουτ. σούπας αλεύρι φαρίνα

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190°C και ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό.

2. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε τηγάνι αντικολλητικό και σοτάρετε ελαφρά τα κρεμμυδάκια.

3. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και προσθέτετε μέσα τα τριμμένα τυριά Dirollo classic και Dirollo καπνιστό, το ζαμπόν και αλατοπίπερο. Πασπαλίζετε από πάνω το αλεύρι, ρίχνετε τα σοταρισμένα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και ανακατεύετε για λίγο ακόμη.

4. Βουτυρώνετε πολύ καλά ένα ταψάκι πυρέξ και αδειάζετε μέσα το μείγμα των αβγών. Τοποθετείτε με διακοσμητικό τρόπο τα κομμένα στη μέση ντοματίνια και ψήνετε την ομελέτα στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.