SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 403 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

    Μπιφτέκια κοτόπουλου με Dirollo Classic

    • 6 μερίδες
    • 20 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 403 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

    Μπιφτέκια κοτόπουλου με Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 403 θερμίδες

    Τώρα μόνο 386

Μπιφτέκια κοτόπουλου με Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

5 κουταλιές της σούπας Dirollo Classic τριμμένο

600 γραμ. κιμάς από κοτόπουλο

1 κρεμμύδι μικρό κομμένο στα 4

λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

λίγη ρίγανη

4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

2 κουταλιές της σούπας γάλα 0%

1 ασπράδι αβγού

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε στο multi το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και τα πολτοποιείτε.

2. Ρίχνετε τον κιμά σε λεκανίτσα και προσθέτετε το μείγμα του κρεμμυδιού, το ασπράδι του αβγού, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, τη φρυγανιά, το γάλα και 2 κουταλιές από το τριμμένο Dirollo Classic. Αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ενιαίο μείγμα.

3. Παίρνετε όσο μείγμα χωρά στην παλάμη σας και πλάθετε μπιφτέκια τα οποία ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι, αλειμμένο με λίγο ελαιόλαδο.

4. Όταν ψηθούν τα μπιφτέκια από την κάτω πλευρά, τα γυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη και τα πασπαλίζετε από πάνω με το υπόλοιπο τριμμένο Dirollo Classic, ώστε να λιώσει μέχρι να ψηθούν και από την κάτω μεριά.

5. Σερβίρετε τα μπιφτέκια σε πιάτα, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό, φέτες λεμονιού και μπόλικη πράσινη σαλάτα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.