SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 527 θερμίδες

    Τώρα μόνο 412

    Μανιτάρια γεμιστά με καπνιστή γαλοπούλα και Dirollo Mix

    • 4 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 527 θερμίδες

    Τώρα μόνο 412

    Μανιτάρια γεμιστά με καπνιστή γαλοπούλα και Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 527 θερμίδες

    Τώρα μόνο 412

Μανιτάρια γεμιστά με καπνιστή γαλοπούλα και Dirollo Mix

ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι του τσαγιού Dirollo Mix

3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

8 μεγάλα μανιτάρια Portobello

1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη

½ φλιτζάνι του τσαγιού ψίχουλα από μπαγιάτικο άσπρο ψωμί

αλάτι, πιπέρι

Για το γκρατινάρισμα:

λίγη φρυγανιά τριμμένη

λίγο ακόμη Dirollo Mix

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε τα μανιτάρια και τα στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας. Κόβετε όσο πιο βαθιά μπορείτε τα κοτσάνια από τα στελέχη των μανιταριών και τα ψιλοκόβετε σε ένα μπολ. Τοποθετείτε τα μανιτάρια σε λαδωμένο ταψί με την κοιλότητά τους προς τα πάνω.

2. Ζεσταίνετε 2-3 κουταλιές από το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο με τα ψιλοκομμένα κοτσάνια των μανιταριών. Προσθέτετε την καπνιστή γαλοπούλα και σοτάρετε για μερικά λεπτά ακόμη.

3. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190°C. Αφού κρυώσει λίγο το μείγμα, προσθέτετε τα ψίχουλα, αλατοπίπερο, το Dirollo Mix, τον μαϊντανό και ανακατεύετε.

4. Γεμίζετε την κοιλότητα των μανιταριών με τη γέμιση που ετοιμάσατε, πασπαλίζετε με επιπλέον Dirollo Mix και τριμμένη φρυγανιά, ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα μανιτάρια στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να κάνουν μια τραγανή κρούστα.

5. Σερβίρετε τα γεμιστά μανιτάρια ζεστά, λίγα λεπτά αφού τα βγάλετε από τον φούρνο, πασπαλίζοντας με επιπλέον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.