SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 749 θερμίδες

    Τώρα μόνο 731

    Μανέστρα (κριθαρότο) με κρεμμύδι, πιπεριά, λιαστή ντομάτα και Dirollo Classic

    • 5 μερίδες
    • 35 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 749 θερμίδες

    Τώρα μόνο 731

    Μανέστρα (κριθαρότο) με κρεμμύδι, πιπεριά, λιαστή ντομάτα και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 749 θερμίδες

    Τώρα μόνο 731

Μανέστρα (κριθαρότο) με κρεμμύδι, πιπεριά, λιαστή ντομάτα και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. Dirollo Classic τριμμένο

1 πακέτο κριθαράκι χοντρό

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά πράσινη σε κύβους

1 πιπεριά πορτοκαλί ή κίτρινη σε κύβους

10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες με το ψαλίδι

1 κρασοπότηρο κρασί λευκό ξηρό

1 φλιτζάνι άνηθος ψιλοκομμένος

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

1 κύβος ζωμού κοτόπουλου βιολογικός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε το κριθαράκι σε νερό μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει το ζωμό του κοτόπουλου, μέχρι να μισομαγειρευτεί. Κρατάτε 2 φλιτζάνια από το νερό του βρασίματος και στραγγίζετε το υπόλοιπο.

2. Παράλληλα ζεσταίνετε σε ρηχή κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές. Σβήνετε με το κρασί κι όταν εξατμιστεί το οινόπνευμα προσθέτετε στην κατσαρόλα το βρασμένο κριθαράκι, τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες, το μισό άνηθο κι ένα φλιτζάνι καυτό νερό από αυτό που κρατήσατε.

3. Όταν απορροφήσει όλα σχεδόν τα υγρά της η μανέστρα, δοκιμάζετε μήπως τη θέλετε πιο βρασμένη και προσθέτετε λίγο νερό ακόμη. Όταν μείνει με λίγα ζουμιά, ρίχνετε το τριμμένο Dirollo Classic κι ανακατεύετε να λιώσει. Προσθέτετε και τον υπόλοιπο άνηθο κι αφήνετε το φαγητό να ηρεμήσει για 5 λεπτά εκτός φωτιάς.

4. Σερβίρετε αμέσως τη ζουμερή μανέστρα σε πιάτα βαθιά.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.