SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 346 θερμίδες

    Τώρα μόνο 289

    Κρεμμυδόπιτα με λιαστή ντομάτα, Dirollo Kαπνιστό και Ήπειρος Ελαφρύ

    • 10 μερίδες
    • 75 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 346 θερμίδες

    Τώρα μόνο 289

    Κρεμμυδόπιτα με λιαστή ντομάτα, Dirollo Kαπνιστό και Ήπειρος Ελαφρύ

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 346 θερμίδες

    Τώρα μόνο 289

Κρεμμυδόπιτα με λιαστή ντομάτα, Dirollo Kαπνιστό και Ήπειρος Ελαφρύ

ΥΛΙΚΑ

250 γρ.Ήπειρος Ελαφρύ 12% λιπαρά χοντροτριμμένο

250 γρ. Dirollo Καπνιστό 14% λιπαρά χοντροτριμμένο

½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες

4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (μαζί με το πράσινο μέρος)

1 πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες

1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλιτζάνι τσαγιού νερό

1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

8 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

4 αβγά χτυπημένα

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε το αλεύρι σε μπολ, ρίχνετε το νερό λίγο λίγο ανακατεύοντας με σύρμα και φτιάχνετε ένα χυλό.

2. Ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρετε πρώτα τα ξερά κρεμμύδια και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν και μετά προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σοτάρετε για 2 λεπτά ακόμη, απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τον άνηθο.

3. Ρίχνετε το μισό από το υπόλοιπο λάδι στο κουρκούτι, προσθέτετε τα σοταρισμένα κρεμμύδια και το πράσο μαζί με το λάδι τους, τα χτυπημένα αβγά, το Ήπειρος ελαφρύ, το Dirollo Καπνιστό, τις λιαστές ντομάτες, αλατοπίπερο και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.

4. Λαδώνετε τον πάτο και τα πλαϊνά ενός ταψιού Δ:35Χ25εκ. και ρίχνετε το μίγμα της πίτας. Ραντίζετε την επιφάνεια της πίτας με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 50΄ περίπου μέχρι να ροδίσει η πίτα. Τη σερβίρετε ζεστή ή κρύα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.