Υλικά για ένα μεγάλο ταψί:
250 γρ. Dirollo Cottage
250 gr Dirollo Classic
100 gr Dirollo Mix
120 γρ. ελαιόλαδο
1 κιλό αλεύρι σταρένιο
500 ml γάλα 0%
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Κρατάτε μια χούφτα αλεύρι στην άκρη και μια καλή κουταλιά ελαιόλαδο.
2. Ανακατεύετε με σύρμα μέσα σε μία λεκανίτσα το υπόλοιπο αλεύρι με το γάλα και το ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.
3. Προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε με σπάτουλα ή μεγάλο κουτάλι.
4. Λαδώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί με τα υλικά που κρατήσατε και ύστερα απλώνετε το χυλό που φτιάξατε. Η πίτα δεν πρέπει να ξεπερνά σε ύψος τα 2 εκατοστά.
5. Ψήνετε την πίτα για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνειά της.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.