SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1228 θερμίδες

    Τώρα μόνο 747

    Ζυμαρικά με μανιτάρια, γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και κρέμα Light

    • 3 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1228 θερμίδες

    Τώρα μόνο 747

    Ζυμαρικά με μανιτάρια, γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και κρέμα Light

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1228 θερμίδες

    Τώρα μόνο 747

Ζυμαρικά με μανιτάρια, γαλοπούλα καπνιστή, Dirollo Classic και κρέμα Light

ΥΛΙΚΑ

8 κουτ. σούπας Dirollo Classic τριμμένo

2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο

200 ml κρέμα γάλακτος Adoro Light

1 πακέτο ριγκατόνι ή άλλο ζυμαρικό της επιλογής σας

250 γραμ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε καρεδάκια

2 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

1 φλιτζανάκι του καφέ κρασί λευκό

4 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

αλάτι, πιπέρι

επιπλέον τριμμένο Dirollo Classic για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

2. Στο μεταξύ, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με το λιωμένο σκόρδο μέχρι να αποβάλουν τα υγρά τους.

3. Προσθέτετε τη γαλοπούλα, τις λιαστές ντομάτες και σοτάρετε για 2 λεπτά ακόμη. Σβήνετε με το κρασί και βράζετε για 2 λεπτά.

4. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο Dirollo Classic. Δίνετε στη σάλτσα μια γρήγορη βράση μέχρι να δέσει. Την απομακρύνετε από τη φωτιά και αλατοπιπερώνετε σύμφωνα με τη γεύση σας.

5. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα προσθέτετε στη σάλτσα των μανιταριών. Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε καλά.

6. Σερβίρετε αμέσως σε πιάτα πασπαλίζοντας με επιπλέον τριμμένο Dirollo Classic.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.