200 γρ. Adoro τυρί κρέμα
200 ml κρέμα γάλακτος Adoro per pasta
1 πακέτο πένες
300 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες
3 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1. Βάζετε τα ζυμαρικά να βράσουν al dente μέσα σε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
2. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την κρέμα: Ρίχνετε την Adoro per pasta σε πλατύ και βαθύ τηγάνι και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το Adoro τυρί κρέμα και ανακατεύετε απαλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να ζεσταθεί καλά η κρέμα.
3. Απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε τον κομμένο σολομό, τον άνηθο, αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα προσθέτετε κι αυτά στο τηγάνι.
4. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως προσθέτοντας φρεσκοτριμμένο πιπέρι και επιπλέον άνηθο ψιλοκομμένο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.