SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 632 θερμίδες

    Τώρα μόνο 570

    Σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, μανιτάρια, αβοκάντο και Dirollo Classic

    • 1 μερίδες
    • 15 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 632 θερμίδες

    Τώρα μόνο 570

    Σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, μανιτάρια, αβοκάντο και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 632 θερμίδες

    Τώρα μόνο 570

Σαλάτα με ρόκα, ντοματίνια, μανιτάρια, αβοκάντο και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

100 γραμ. Dirollo Classic κομμένο σε φλούδες

2 ματσάκια ρόκα

1 αβοκάντο ώριμο

χυμό 1 λεμονιού

5-6 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες

10 ντοματίνια

Για τη βινεγκρέτ:

1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό

1 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού

λίγο ξύσμα λεμονιού

αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζετε τη βινεγκρέτ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί σε σέικερ και περιχύνετε με μια μικρή ποσότητα τα μανιτάρια, τα οποία έχετε τοποθετήσει προηγουμένως σε ένα μπολ. Αφήνετε να μαριναριστούν μέχρι να σερβίρετε.

2. Πλένετε και στραγγίζετε καλά τα φύλλα της ρόκας. Τα κόβετε με τα δάχτυλα και τα τοποθετείτε σε πιατέλα ή σαλατιέρα.

3. Καθαρίζετε το αβοκάντο και το κόβετε σε κομμάτια. Το περιχύνετε αμέσως με χυμό λεμονιού για να μην οξειδωθεί.

4. Μοιράζετε πρώτα τα κομμάτια του αβοκάντο πάνω από τη ρόκα και μετά τα μανιτάρια.

5. Διακοσμείτε τη σαλάτα με τα ντοματίνια και φλούδες τυριού Dirollo Classic, που θα κάνετε με το εργαλείο που καθαρίζετε τις πατάτες.

6. Περιχύνετε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.