SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 377 θερμίδες

    Τώρα μόνο 304

    Πολύχρωμη σαλάτα με μήλο, καρότο και Dirollo Classic

    • 4 μερίδες
    • 15 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 377 θερμίδες

    Τώρα μόνο 304

    Πολύχρωμη σαλάτα με μήλο, καρότο και Dirollo Classic

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 377 θερμίδες

    Τώρα μόνο 304

Πολύχρωμη σαλάτα με μήλο, καρότο και Dirollo Classic

ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζάνι τυρί Dirollo Classic τριμμένο

1 τρυφερό μαρουλάκι ψιλοκομμένο

4 φλιτζάνια του τσαγιού λάχανο λευκό ψιλοκομμένο

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο

1 καρότο μέτριο τριμμένο στον τρίφτη

1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη

χυμός ½ λεμονιού

1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια

2-3 κλαδάκια σέλινο ψιλοκομμένο

αλάτι

ελαιόλαδο

ξίδι λευκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Πλένετε τα γερά φύλλα του μαρουλιού και τα ψιλοκόβετε σε ξύλο κοπής. Αφού κόψετε το κόκκινο και το λευκό λάχανο όσο πιο λεπτό μπορείτε, είτε πάνω σε επιφάνεια κοπής, είτε με το «μαντολίνο» (εργαλείο για κοπή σαλάτας), το ρίχνετε σε λεκανίτσα με κρύο, αλατισμένο νερό και το αφήνετε για 10 λεπτά. Το ξεβγάζετε και το στραγγίζετε καλά.

2. Στο μεταξύ, τρίβετε το μήλο και το καρότο στον τρίφτη και τα περιχύνετε με τον χυμό του λεμονιού.

3. Ρίχνετε σε σαλατιέρα το μαρούλι, τα δύο λάχανα, το μήλο, το καρότο, τους κύβους της πιπεριάς και το ψιλοκομμένο σέλινο. Αλατίζετε, πασπαλίζετε με το τριμμένο Dirollo Classic και ανακατεύετε.

4. Προσθέτετε στη σαλάτα λίγο ελαιόλαδο και ξίδι και σερβίρετε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.