2 φύλλα σφολιάτας
10 φέτες μπέικον
220 gr. Dirollo Cottage
1. Ανοίγουμε τo κάθε φύλλο και το χωρίζουμε σε 5 κάθετες λωρίδες με κοφτερό μαχαίρι.
2. Απλώνουμε μια φέτα μπέικον στην μέση της κάθε λωρίδες και στην μέση βάζουμε και 1 κουταλάκι του γλυκού Dirollo Cottage.
3. Κλείνουμε σε ρολό δημιουργώντας «τριαντάφυλλα» με τις λωρίδες σφολιάτας.
4. Τοποθετούμε σε ατομικά φορμάκια για μαφινς ή σε χάρτινες φόρμες.
5. Ψήνουμε για 20λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.