250 gr. Dirollo Mix
350 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 gr. μαγιά στιγμής
50 ml. ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ρίγανη
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C.
2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το τυρόψωμο και μεταφέρουμε σε ταψί.
3. Ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου αφήνουμε λίγο να κρυώσει και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.