250 gr. φύλλα για Spring Rolls
600 gr. Dirollo Emmental Light τριμμένο
225 gr. Dirollo Cottage
200 gr. Dirollo Classic τριμμένο
200 gr. μανιτάρια κονσέρβα, κομμένα σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας σταφίδα μαύρη ψιλή
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
½ κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
½ κουταλάκι του γλυκού εστραγκόν
½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη ώστε να γίνουν ένα μείγμα.
2. Παίρνουμε ένα φύλλο Spring rolls, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα στη μέση και το τυλίγουμε ρολάκι κλείνοντας καλά τις άκρες με λίγο νερό.
3. Τηγανίζουμε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
4. Τα βγάζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.