1000 gr. καθαρισμένο σπανάκι
300 gr. Dirollo Classic τριμμένο
200 gr. τυρί φέτα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 μικρό ματσάκι άνηθο
1 πράσο
2 αυγά
3-4 κουταλιές της σούπας φρυγανιά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο Πιπέρι
1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, τα ρίχνουμε σε μπωλ και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
2. Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από την φρυγανιά και κρατάμε λίγο Dirollo Classic για το τελείωμα.
3. Μεταφέρουμε σε πυρέξ, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο Dirollo Classic τριμμένο, πασπαλίζουμε με την φρυγανιά και περιχύνουμε με το βούτυρο.
4. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.