1 πακέτο σφολιάτα
200 gr. Adoro τυρί κρέμα
5 φέτες ζαμπόν
2 ντομάτες
1 ασπράδι αυγού
Σουσάμι
1. Κόβουμε την σφολιάτα σε 4 κάθετες λωρίδες και 2 οριζόντιες, το ίδιο κάνουμε και για το δεύτερο φύλλο.
2. Κόβουμε την ντομάτα σε φέτες και αφαιρούμε τα σπόρια.
3. Σε κάθε κομμάτι σφολιάτας τοποθετούμε μια φέτα ντομάτας, λίγο ζαμπόν και ένα κουταλάκι του γλυκού Adoro τυρί κρέμα.
4. Κλείνουμε καλά τις άκρες, πατώντας με ένα πιρούνι αλείφουμε με ασπράδι όλη την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
5. Ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί τις σφολιάτες και ψήνουμε στους 180ο C μέχρι να φουσκώσει η σφολιάτα και να πάρει χρυσό χρώμα.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.