2 κιλα κρέας ψαχνό κομμένο σε μπουκιές (ό,τι κρέας προτιμάμε)
2 μεγαλες πρασινες πιπεριες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 μεγάλες ντομάτες
150 gr. Dirollo Classic, σε κύβους
150 gr. Dirollo Emmental Light, σε κύβους
200 gr. φέτα σε κυβους
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1. Σε μια γάστρα που να κλείνει καλά, τοποθετούμε τις μπουκίτσες κρέατος που έχουμε επιλέξει και αλατοπιπερώνουμε.
2. Κόβουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια όπως θα το κόβαμε στη σαλάτα και τα προσθέτουμε στο κρέας.
3. Τέλος προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους.
4. Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για περίπου 2 ώρες και λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα το κρέας
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.