SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 714 θερμίδες

    Τώρα μόνο 540

    Λαζάνια με Γέμιση Γαλοπούλα και Dirollo

    • 8 μερίδες
    • 70 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 714 θερμίδες

    Τώρα μόνο 540

    Λαζάνια με Γέμιση Γαλοπούλα και Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 714 θερμίδες

    Τώρα μόνο 540

Λαζάνια με Γέμιση Γαλοπούλα και Dirollo

ΥΛΙΚΑ

15 φύλλα λαζάνια βρασμένα

500 gr. στήθος γαλοπούλας

1 μεγάλο κρεμμύδι

2 πιπεριές

8 μανιτάρια κομμένα

1 σκελίδα σκόρδο αλεσμένο

3 ντομάτες

150 ml. χυμό ντομάτας

2 αυγά

220 gr. Dirollo Cottage

100 gr. Dirollo Mix

200 gr. μοτσαρέλα Dirollo

100 ml. γάλα

200 gr. γιαούρτι

3 κουταλιές ελαιόλαδο

Φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε την γαλοπούλα σε κυβάκια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε ροδέλες, το κρεμμύδι και το σκόρδο όπου σωτάρουμε με το ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά.

2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, από τις οποίες αφαιρούμε τα σπόρια, τον χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο και βασιλικό.

3. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε μόλις αποσύρουμε την μισή ποσότητα γιαουρτιού.

4. Αναμειγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα και τα τυριά σε ένα μπωλ.

5. Έχουμε βράσει τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες, ξεκινάμε κάνοντας μια στρώση από 5 λαζάνια, την μαγειρεμένη γαλοπούλα και τα τυριά, συνεχίζουμε την διαδικασία και κάνουμε άλλες 2 στρώσεις.

6. Στο τέλος απλώνουμε ομοιόμορφα στην επιφάνεια την μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια.

7. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά στους 180ο C.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.