15 φύλλα λαζάνια βρασμένα
500 gr. στήθος γαλοπούλας
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 πιπεριές
8 μανιτάρια κομμένα
1 σκελίδα σκόρδο αλεσμένο
3 ντομάτες
150 ml. χυμό ντομάτας
2 αυγά
220 gr. Dirollo Cottage
100 gr. Dirollo Mix
200 gr. μοτσαρέλα Dirollo
100 ml. γάλα
200 gr. γιαούρτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Φύλλα βασιλικό
Αλάτι
Πιπέρι
1. Κόβουμε την γαλοπούλα σε κυβάκια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε ροδέλες, το κρεμμύδι και το σκόρδο όπου σωτάρουμε με το ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τις ντομάτες, από τις οποίες αφαιρούμε τα σπόρια, τον χυμό ντομάτας, αλατοπίπερο και βασιλικό.
3. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε μόλις αποσύρουμε την μισή ποσότητα γιαουρτιού.
4. Αναμειγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα και τα τυριά σε ένα μπωλ.
5. Έχουμε βράσει τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες, ξεκινάμε κάνοντας μια στρώση από 5 λαζάνια, την μαγειρεμένη γαλοπούλα και τα τυριά, συνεχίζουμε την διαδικασία και κάνουμε άλλες 2 στρώσεις.
6. Στο τέλος απλώνουμε ομοιόμορφα στην επιφάνεια την μοτσαρέλα κομμένη σε κυβάκια.
7. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά στους 180ο C.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.