SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΠΙΚ ΝΙΚ

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1555 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1253

    ΠΙΚ ΝΙΚ

    • 4 μερίδες
    • 70 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1555 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1253

    ΠΙΚ ΝΙΚ

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 1555 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1253

ΠΙΚ ΝΙΚ

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

1. Μπόμπες τόνου, με Dirollo cottage, μυρωδικά και αγγουράκια κορνισόν (για 4 μπόμπες)

 8 φέτες ψωμί του τοστ

225 γρ. Dirollo Cottage

1 κονσέρβα τόνου σε λάδι

½ ματσάκι άνηθο

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

5 αγγουράκια κορνισόν

2. Μπριός με Dirollo Mix και σαλάμι αέρος (για 4 μπριος)

 4 ψωμάκια μπριός

200 γρ. Dirollo Mix

50 γρ. Adoro τυρί κρέμα

8 φετούλες σαλάμι αέρος

8 ντοματίνια

3. Κεφτεδάκια γεμιστά με Dirollo Kαπνιστό 

500 γρ. κιμά άπαχο μοσχαρίσιο

300 γρ.  Dirollo καπνιστό τριμμένο

1 κρεμμυδάκι ξερό

½ ματσάκι δυόσμο

1/2 σφηνάκι ούζο (προαιρετικά)

100 γρ. φρυγανιά τριμμένη

1 αυγό

Αλάτι

Πιπέρι

4. Τυροπιτάκια με Dirollo Cottage και ανθότυρο

250 γρ. μαργαρίνη light

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%

500 γρ. φαρίνα

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

225 γρ. Adoro τυρί κρέμα

300 γρ.  ανθότυρο

γρ. Μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μπόμπες τόνου, με Dirollo Cottage, μυρωδικά και αγγουράκια κορνισόν (για 4 μπόμπες)

1. Ψιλοκόβουμε το άνηθο, τα κρεμμύδια και τα αγγουράκια και τα ρίχνουμε με τον τόνο αφού τον έχουμε σουρώσει σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε και το Dirollo Cottage και ανακατεύουμε.

2. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 φέτες, καπακώνουμε με τις υπόλοιπες 4 φέτες και στοιβάζουμε το ένα τοστ πάνω στο άλλο. Κόβουμε διαγώνια στα 4.

2. Μπριός με Dirollo Mix και σαλάμι αέρος (για 4 μπριος)

Κόβουμε τα μπριος στη μέση, αλείφουμε με το Adoro τυρί κρέμα και τα γεμίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

3. Κεφτεδάκια γεμιστά με Dirollo Kαπνιστό 

1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και το δυόσμο και τα βάζουμε σε μια λεκάνη με τον κιμά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες τις οποίες ανοίγουμε και τις γεμίζουμε με το Dirollo Kαπνιστό.

2. Στρώνουμε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20’.

4. Τυροπιτάκια με Dirollo Cottage και ανθότυρο

1. Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αλάτι και τη φαρίνα και ζυμώνουμε καλά.

2. Ανοίγουμε το φύλλο σε στρογγυλό σχήμα πλάθοντας τα στο χέρι μας, βάζουμε λίγη γέμιση στη μέση, το κλείνουμε κάνοντας το μπαλάκι με τη γέμιση που θέλουμε.

3. Οι γεμίσεις τόσο η αλμυρή όσο και η γλυκιά γίνονται με την ανάμειξη όλων των υλικών μαζί. Ψήνουμε στους 180 για 20’.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.