SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 2195 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1885

    ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

    • 5 μερίδες
    • 70 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 2195 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1885

    ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 2195 θερμίδες

    Τώρα μόνο 1885

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

ΥΛΙΚΑ

1. Μπεργκεράκια με Dirollo Classic (για 10 μπεργκεράκια)

800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά λάπα

10 φέτες Dirollo Classic

10 μπριοσάκια

10 φετες ντομάτες

10 φύλλα μαρουλιού

10 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ

Αλάτι

Πιπέρι

2. Club Sandwich με λαχανικά, γαλοπούλα φουαντρέ και Dirollo Classic 

(υλικά για 1 club)

3 φέτες ψωμί του τοστ

2 φέτες Dirollo classic

2 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ

2 φύλλα μαρουλιού

2 φέτες ντομάτας

2 φέτες κολοκύθι

3. Πιτσάκια με Dirollo Mix (για 4 πιτσάκια)

4 πιτάκια για σουβλάκι

400 γρ. Dirollo Mix

1 φρέσκια ντομάτα ώριμη

4. Εύκολα τυροπιτάκια κουρού με Dirollo Mix (για 15 τυροπιτάκια)

 250 γρ. μαργαρίνη

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

500 γρ. φαρίνα απ

600 γρ. Dirollo Mix

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

5. Πατατούλες τηγανιτές με Dirollo Cottage και Dirollo Mix

 250 γρ. πατάτες τηγανιτές

100 γρ. κρέμα γάλακτος light

100 γρ. Dirollo Cottage

100 γρ. Dirollo Mix

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μπεργκεράκια με Dirollo Classic (για 10 μπεργκεράκια)

1. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι στον κιμά και πλάθουμε 10 μπιφτεκάκια των 80γρ.

2. Τα ψήνουμε στη σχάρα, ή στο φούρνο στου 200 βαθμούς για 10’.

3. Κόβουμε τα μπριοσάκια στη μέση, τα αλείφουμε με την κέτσαπ και βάζουμε τα υλικά ως εξής: πρώτα το μπιφτέκι, μετά το Dirollo Classic, μετά την ντομάτα και τέλος το μαρούλι.

2. Club Sandwich με λαχανικά, γαλοπούλα φουαντρέ και Dirollo Classic 

1. Φρυγανίζουμε τα ψωμιά του τοστ σε φρυγανιέρα ή στο φούρνο (στους 220 βαθμούς για 2′).

2. Στη συνέχεια ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις φέτες κολοκυθιού.

3. Μετά βάζουμε μια φέτα του τοστ στον πάτο, στη συνέχεια το τυρί, την γαλοπούλα, το κολοκύθι, την ντομάτα και τέλος το μαρούλι. Καπακώνουμε με την άλλη φέτα του τοστ και επαναλαμβάνουμε για μια φορά ακόμα το ίδιο.

4. Κόβουμε στα τέσσερα διαγωνίως και σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατατάκια.

3. Πιτσάκια με Dirollo Mix (για 4 πιτσάκια)

1. Τρίβουμε την ντομάτα πάνω στα πιττάκια.  Ρίχνουμε το Dirollo Mix και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 5’.

4. Εύκολα τυροπιτάκια κουρού με Dirollo Mix (για 15 τυροπιτάκια)

1. Σε μια λεκάνη, λιώνουμε την μαργαρίνη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και τη φαρίν απ σιγά σιγά.

2. Πλάθουμε ένα ζυμαράκι και το χωρίζουμε σε 15 ίσα μέρη. Ανοίγουμε ελαφρώς , τοποθετούμε το Dirollo Mix στη μέση και κλείνουμε τα τυροπιτάκια.

3. Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν.

5. Πατατούλες τηγανιτές με Dirollo Cottage και Dirollo Mix

1. Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το Dirollo Cottage, όταν βράσουν προσθέτουμε & το Dirollo Μix.

2. Μόλις λιώσει  το περιχύνουμε επάνω στις τηγανιτές πατάτες.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.