120 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 gr. καλαμποκάλευρο
225 gr. Dirollo Cottage
280 gr. γιαούρτι
2 μεγάλα αυγά
50 ml. κούπας σησαμέλαιο
150 gr. καλαμπόκι βρασμένο
2 κουταλάκια του γλυκού bakingpowder
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC.
2. Ανακατεύουμε όλα τα υγρά υλικά μεταξύ τους και όλα τα στερεά υλικά ξεχωριστάσε άλλο μπωλ.
3. Τα ενώνουμε μεταξύ τους, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα και στο τέλος προσθέτουμε το καλαμπόκι.
4. Μοιράζουμε το μείγμα σε αντικολλητικά φορμάκια για muffins και ψήνουμε για 25-30 λεπτά στους 180 οC.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.