125 gr. κουβερτούρα
225 gr. Dirollo Cottage
60 gr. αμύγδαλα ανάλατα
100 gr. βρώμη σε νιφάδες
100 gr. αποξηραμένα δαμάσκηνα
50 gr. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
2. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα αμύγδαλα.
3. Προσθέτουμε στην κουβερτούρα το Dirollo Cottage, τη βρώμη, τα ξερά φρούτα, τα αμύγδαλα και το λάδι καρύδας λιωμένο.
4. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μικρό τετράγωνο σκεύος το οποίο έχουμε καλύψει με μεμβράνη τροφίμων, στρώνουμε καλά-ομοιόμορφα το μείγμα με ένα κουτάλι.
5. Αφήνουμε τις μπάρες στο ψυγείο 30 λεπτά, τεμαχίζουμε και τις διατηρούμε στο ψυγείο
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.