1 κολοκύθι κομμένο σε φέτες
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
1 μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
6 φέτες Dirollo Καπνιστό των 60 – 70 γρ. (κομμένες σε λεπτές φέτες)
ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ψιλοκομμένη μαντζουράνα
1. Μαρινάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το χυμό λεμόνι και τη μαντζουράνα. Τα ψήνουμε στη σχάρα ώσπου να μαλακώσουν και τα κόβουμε σε μικρά καρέ.
2. Αλευρώνουμε τις φέτες Dirollo Καπνιστό και τις ψήνουμε στη σχάρα ώσπου να ροδίσουν.
3. Τοποθετούμε μια φέτα από το ψημένο Dirollo Καπνιστό σε ένα πιάτο. Βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά από τα λαχανικά στο κέντρο, κλείνουμε με μια φέτα ψημένο Dirollo Καπνιστό, άλλη μια κουταλιά από τα ψημένα λαχανικά και σκεπάζουμε με μία τρίτη φέτα Dirollo Καπνιστό.
4. Επαναλαμβάνουμε με άλλες 3 φέτες και τα υπόλοιπα λαχανικά.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.