8 μανιτάρια portobello
150 gr. γαλοπούλα καπνιστη
5 φέτες μπέικον
200 gr. Dirollo Cottage
300 gr. Dirollo Mix
Μαϊντανό
Φρέσκο πιπέρι
Ελαιόλαδο
1. Με μια νωπή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.
2. Ψιλοκόβουμε σε ένα μπωλ τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, τη γαλοπούλα σε κύβους, το μπέικον, προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι και το Dirollo Cottage.
3. Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος τα αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και γεμίζουμε με το μείγμα του Dirollo Cottage.
4. Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
5. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε Dirollo Mix πάνω από κάθε μανιτάρι και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
6. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.