SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 225 θερμίδες

    Τώρα μόνο 156

    Λευκή Πίτσα Κουνουπίδι με Dirollo Mozzarella

    • 10 μερίδες
    • 90 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 225 θερμίδες

    Τώρα μόνο 156

    Λευκή Πίτσα Κουνουπίδι με Dirollo Mozzarella

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 225 θερμίδες

    Τώρα μόνο 156

Λευκή Πίτσα Κουνουπίδι με Dirollo Mozzarella

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση:

1 κουνουπίδι μεγάλο

2 αυγά

3 κουταλιές της σούπας Dirollo Κλασικό τριμμένο

Λευκό πιπέρι

Αλάτι

Για τη λευκή σάλτσα:

100 gr. Dirollo Mix

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

1 ½  κουταλιές της σούπας αλεύρι

200 ml. γάλα φρέσκο

1 σκελίδα σκόρδο

Λευκό πιπέρι

Αλάτι

Για την επικάλυψη:

100 gr. φύλλα σπανάκι

100 gr. Dirollo Cottage

125 gr. Dirollo Mozzarella

Λίγο άνηθο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ετοιμάζουμε τη βάση για το κουνουπίδι: Στο πολυμηχάνημα θρυμματίζουμε το κουνουπίδι, το μεταφέρουμε σε ταψί και το ψήνουμε για 10 λεπτά στον αέρα.

2. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την βάση και την απλώνουμε σε αντικολλητικό χαρτί δημιουργώντας μια στρογγυλή λεπτή βάση. 

3. Ψήνουμε τη βάση για 10 λεπτά στους 175ο C.

4. Ετοιμάζουμε τη λευκή σάλτσα: Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το αλεύρι, το οποίο ανακατεύουμε μέχρι να πάρει καφέ χρώμα, προσθέτουμε το γάλα, το σκόρδο πολτοποιημένο, το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

5. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το Dirollo Mix στη σάλτσα και την απλώνουμε στην βάση, προσθέτουμε τη Μozzarella  σε φέτες και το Cottage.

6. Τέλος σωτάρουμε ελαφρά το σπανάκι και το προσθέτουμε στην πίτσα.

7. Ψήνουμε την πίτσα για μερικά λεπτά μέχρι να λιώσει η Mozzarella, πασπαλίζουμε με τον άνηθο πριν σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.