400 gr. κοντά ζυμαρικά, πένες ή φιογκάκια
150 gr. Dirollo Cottage
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 πολύχρωμες πιπεριές
2 αγγουράκια τουρσί
2-3 λιαστές ντομάτες
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
Ελαιόλαδο
Φρέσκο πιπέρι
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στο μπλέντερ πολτοποιούμε το Dirollo Cottage.
2. Ψιλoκόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά, τα αγγουράκια και τις λιαστές ντομάτες.
3. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
4. Αφήνουμε την μακαρονοσαλάτα στο ψυγείο και σερβίρουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.