SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 458 θερμίδες

    Τώρα μόνο 360

    Κρουασάν με Dirollo Classic και Γαλοπούλα

    • 10 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 458 θερμίδες

    Τώρα μόνο 360

    Κρουασάν με Dirollo Classic και Γαλοπούλα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 458 θερμίδες

    Τώρα μόνο 360

Κρουασάν με Dirollo Classic και Γαλοπούλα

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

500 gr. αλεύρι για τσουρέκια

190 gr.μαργαρίνη

190 ml. γάλα χλιαρό

1 αυγό

6 gr. μαγιά στιγμής

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού baking powder

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση:

100 gr. γαλοπούλα βραστή

150 gr. Dirollo Classic

1 κρόκο αυγού

2 κουταλιές της σούπας γάλα

Σουσάμι, προαιρετικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το γάλα, την ζάχαρη, το baking powder και την μαγιά, ανακατεύουμε 1 λεπτό, προσθέτουμε την μαργαρίνη σε κύβους και όλα τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη.

2. Ζυμώνουμε σύντομα μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ελαστική ζύμη.

3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 κομμάτια με τον πλάστη ανοίγουμε ένα στρογγυλό φύλλο και με την ρόδα κοπής σε 8 ισόμεγέθη τρίγωνα, ξεκινώντας από την μέση.

4. Τρίβουμε το Dirollo Classic και την γαλοπούλα σε κυβάκια, γεμίζουμε τα κρουασάν και κλείνουμε στο κλασικό σχήμα του κρουασαν (η γέμιση τοποθετείται στο πλατύ μέρος της ζύμη και κλείνουμε σε ρολό πιέζοντας τις άκρες), επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για την υπόλοιπη ζύμη.

5. Χτυπάμε τον κρόκο με το γάλα και αλείφουμε τα κρουασάν.

6. Ψήνουμε στους 180ο C για 20 λεπτά.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.