SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Κρέπες με Καπνιστή Γαλοπούλα και Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 283 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

    Κρέπες με Καπνιστή Γαλοπούλα και Dirollo Mix

    • 10 μερίδες
    • 30 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 283 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

    Κρέπες με Καπνιστή Γαλοπούλα και Dirollo Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 283 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

Κρέπες με Καπνιστή Γαλοπούλα και Dirollo Mix

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

250 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

300 ml. γάλα χλιαρό

3 αυγά

50 gr. βούτυρο λιωμένο

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ κουταλάκι του γλυκού baking powder

Για τη γέμιση:

500 gr. Dirollo Μix

250 gr. στήθος καπνιστής γαλοπούλα

250 gr. μανιτάρια

200 ml. ζωμό κοτόπουλου ή γάλα

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, το αλάτι, την ζάχαρη, το baking powder, το βούτυρο λιωμένο και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο.

2. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε ρευστή ζύμη και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση.

3. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο την γαλοπούλα κομμένη σε κύβους και τα μανιτάρια σε φέτες.

4. Προσθέτουμε το αλεύρι, σωτάρουμε για 1 λεπτό ακόμη, προσθέτουμε τον ζωμό του κοτόπουλου ζεστό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, προσθέτουμε το Dirollo Mix.

5. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις κρέπες 1 περίπου λεπτό από καάθε πλευρά.

6. Γεμίζουμε τις κρέπες με το μείγμα και σερβίρουμε αμέσως.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.