Για τη γέμιση:
500 g σπανάκι
250 g μανιτάρια
150 g μαϊντανό
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
400 g Adoro τυρί κρέμα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουτί κανελόνια
250 ml γάλα
Για την επικάλυψη:
500 g γιαούρτι
200 ml κρέμα γάλακτος light
100 g κεφαλοτύρι
1 αυγό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο, προαιρετικά
1. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, τα μανιτάρια, τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
2. Σωτάρουμε σε 3-4 κουταλιες της σούπας ελαιόλαδο τα μανιτάρια.
3. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το Adoro, το σπανάκι, τα μανιτάρια, τον μαϊντανό, το κρεμμυδάκι και αλατοπιπερώνουμε.
4. Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το γάλα.
5. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τα υλικά της επικάλυψης και περιχύνουμε τα κανελόνια.
6. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 50 περίπου λεπτά.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.