SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 586 θερμίδες

    Τώρα μόνο 411

    Κανελόνια με Κοτόπουλο και Κρέμα Dirollo

    • 8 μερίδες
    • 105 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 586 θερμίδες

    Τώρα μόνο 411

    Κανελόνια με Κοτόπουλο και Κρέμα Dirollo

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 586 θερμίδες

    Τώρα μόνο 411

Κανελόνια με Κοτόπουλο και Κρέμα Dirollo

ΥΛΙΚΑ

Για τη γέμιση:

200 gr. Adoro τυρί κρέμα

100 gr. Dirollo Classic κομμένο σε κυβάκια

4 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο

1 κόκκινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

1000 ml. φρέσκο γάλα

6 κουταλιές κόρνφλάουρ

100 gr.Dirollo Kαπνιστό τριμμένο

Αλάτι

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Ελαιόλαδο

πακέτο κανελόνια

Για την κρούστα καπνιστού τυριού:

400 ml. εβαπορέ με χαμηλά λιπαρά

400 ml. ίση ποσότητα νερού

2 κουταλιές κορνφλάουρ

200 gr. Dirollo Καπνιστό τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο σε κυβάκια, τα σωτάρουμε με ελαιόλαδο για 15 λεπτά, μέχρι να μείνουν στεγνά.

2. Σε μια κατσαρόλαβάζουμε το γάλα να ζεσταθεί μαζί με λίγο αλάτι, από το οποίο κρατάμε ένα φλιτζάνι γάλα για να διαλύσουμε το κορνφλάουρ, μόλις πάρει μια βράση το γάλα ρίχνουμε το αραιωμένο κόρν φλάουρ, ανακατεύουμε γρήγορα με σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.

3. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το τριμμένο καπνιστό Dirollo, το Adoro τυρί κρέμα, το μείγμα που σωτάραμε νωρίτερα με τις πιπεριές-κοτόπουλο ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι.

4. Γεμίζουμε τα κανελόνια και τα αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό ταψί.

5. Ετοιμάζουμε την κρούστα: Ανακατεύουμε πολύ καλά το εβαπορέ με το νερό, προσθέτουμε το κορν φλάουρ και λίγο αλάτι, περιχύνουμε τα κανελόνια και πασπαλίζουμε με το τριμμένο καπνιστό Dirollo.

6. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνοτα κανελόνια για περίπου 60 λεπτά και σερβίρουμε αν θέλουμε με πράσινη σαλάτα.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.