1 φύλλο κρούστας
225 gr. Dirollo Cottage
250 gr. αρακά
250 gr. καλαμπόκι
2 πιπεριές Φλωρίνης
250 gr. γαλοπούλα
100 gr. ανανά σε κονσέρβα
1 κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη καστανή
2 κουταλιές της σούπας κρέμα μπαλσάμικου
2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Αλάτι
1. Βράζουμε τον αρακά και το καλαμπόκι μέχρι να μαλακώσουν και τα σουρώνουμε. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με τον αρακά, τις πιπεριές σε κύβους, το καλαμπόκι, προσθέτουμε την ζάχαρη, τα μπαχαρικά και την γαλοπούλα σε κύβους.
2. Μόλις σωθούν όλα τα υγρά αποσύρουμε από την φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα ελαφρά, προσθέτουμε τον ανανά και το τυρί Cottage.
3. Χωρίζουμε το κάθε φύλλο στην μέση και το διπλώνουμε αφού πρώτα το λαδώσουμε ελαφρά, γεμίζουμε με την γέμιση και κλείνουμε σε πακετάκια.
4. Ακολουθούμε την διαδικασία για όλα τα φύλλα, τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί, αλείφουμε με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
5. Ψήνουμε για 20-25 περίπου λεπτά και σερβίρουμε με κρέμα μπαλσάμικο και σαλάτα.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.