10 φύλλα κρούστας
20 φέτες Dirollo Emmental
20 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
2 αυγά
2-3 κουταλιές της σούπας γάλα
Φρυγανιά τριμμένη
1. Ανοίγουμε το φύλλο και το χωρίζουμε στη μέση, κάθετα, με κοφτερό μαχαίρι.
2. Διπλώνουμε το φύλλο στην μέση και ακουμπάμε στην αρχή μια φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα Dirollo Emmental.
3. Κλείνουμε σε ρολό και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα υλικά.
4. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περνάμε από μέσα τις φλογέρες, τις καλύπτουμε με φρυγανιά και τις αραδιάζουμε σε ταψί.
5. Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.