SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 410 θερμίδες

    Τώρα μόνο 342

    Ελαφριά Γεμιστά με Πέστο και Dirollo Mozzarella

    • 6 μερίδες
    • 45 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 410 θερμίδες

    Τώρα μόνο 342

    Ελαφριά Γεμιστά με Πέστο και Dirollo Mozzarella

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 410 θερμίδες

    Τώρα μόνο 342

Ελαφριά Γεμιστά με Πέστο και Dirollo Mozzarella

ΥΛΙΚΑ

6 πολύχρωμες πιπεριές

350 gr. Dirollo Mozzarella

4-5 σφιχτές ντομάτες

100 gr. ελιές σε ροδέλες

2-3 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι ξερό

4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4-5 κουταλιές της σούπας πέστο

Φρέσκο βασιλικό

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές και καθαρίζουμε το εσωτερικό τους.

2. Καθαρίζουμε, ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.

3. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις ντομάτες, τις ελιές, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.

4. Γεμίζουμε τα γεμιστά και κλείνουμε με τα καπάκια τους.

5. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές, τις βγάζουμε από τον φούρνο γεμίζουμε με την Dirollo Mozzarella, την οποία έχουμε κόψει σε κυβάκια, περιχύνουμε με το πέστο και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό.

  • Μπορούμε να προσθέσουμε στην γέμιση 2-3 κουταλιές της σούπας πλιγούρι ή ρύζι.
  • Ήξερες ότι οι φυτικές ίνες των λαχανικών συμβάλλουν στη μειωμένη απορρόφηση του λίπους των τροφών; Κατανάλωσέ τες με ημίπαχα τυριά, και επωφελήσου μειώνοντας σημαντικά την πρόσληψή σου σε κορεσμένα λιπαρά και θερμίδες!

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.