6 πολύχρωμες πιπεριές
350 gr. Dirollo Mozzarella
4-5 σφιχτές ντομάτες
100 gr. ελιές σε ροδέλες
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ξερό
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4-5 κουταλιές της σούπας πέστο
Φρέσκο βασιλικό
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
Αλάτι
1. Κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές και καθαρίζουμε το εσωτερικό τους.
2. Καθαρίζουμε, ξεσποριάζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
3. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τις ντομάτες, τις ελιές, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, αλάτι και πιπέρι.
4. Γεμίζουμε τα γεμιστά και κλείνουμε με τα καπάκια τους.
5. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές, τις βγάζουμε από τον φούρνο γεμίζουμε με την Dirollo Mozzarella, την οποία έχουμε κόψει σε κυβάκια, περιχύνουμε με το πέστο και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.