SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • Donuts με Dirollo Spread και Mix

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 315 θερμίδες

    Τώρα μόνο 243

    Donuts με Dirollo mix και τυρί κρέμα

    • 10 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 315 θερμίδες

    Τώρα μόνο 243

    Donuts με Dirollo mix και τυρί κρέμα

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 315 θερμίδες

    Τώρα μόνο 243

Donuts με Dirollo mix και τυρί κρέμα

Εκτύπωση

ΥΛΙΚΑ

350 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

10 gr. μαγιά νωπή

2 ασπράδια

150 ml. γάλα χλιαρό

30 ml. ηλιέλαιο

½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη γέμιση:

250 gr. Dirollo Mix

150 gr. Adoro τυρί κρέμα

3 κουταλιές της σούπας γάλα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανακατεύουμε καλά την μαγιά με το γάλα, τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και τα ασπράδια.

2. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το αλάτι.

3. Ζυμώνουμε καλά, σκεπάζουμε τη ζύμη και αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 40 λεπτά.

4. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσια κομμάτια και ανοίγουμε το πρώτο ζυμάρι σε στρογγυλό φύλλο ζύμης 2 εκατοστών.

5. Ανακατεύουμε τα τυριά και το γάλα σε ένα μπωλ.

6. Χρησιμοποιούμε ένα κουταλάκι, ακουμπάμε σε σειρά και αφήνοντας απόσταση μεταξύ το μείγμα τυριών επάνω στη ζύμη που ανοίξαμε.

7. Ανοίγουμε το άλλο κομμάτι της ζύμης σε ομοιόμορφο, στρογγυλό φύλλο ζύμης 2 εκατοστών και το ακουμπάμε επάνω στο άλλο πιέζουμε με το δάχτυλό μας γύρω από όπου βρίσκεται τυρί και με κουπ πατ κόβουμε στρογγυλά donuts.

8. Τηγανίζουμε σε άφθονο καυτό ελαιόλαδο, ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.