1 συσκευασία Dirollo Mix
10 φέτες Dirollo Καπνιστό
430 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
220 gr. Dirollo Cottage
1 αυγό
80 ml. χλιαρό νερό
8 γρ. ξηρή μαγιά
60 ml. αραβοσιτέλαιο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1. Ετοιμάζουμε την ζύμη: Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε το Dirollo Cottage, το αυγό, την μαγιά, το αραβοσιτέλαιο, την ζάχαρη, το νερό και το αλάτι.
2. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
3. Χωρίζουμε την ζύμη σε 20 μπαλάκια ζύμης των 45 gr. Τα ανοίγουμε ελαφρά πατώντας τα με την παλάμη μας.
4. Ακουμπάμε μισή φέτα καπνιστό Dirollo και γεμίζουμε με Mix τυριών Dirollo, τα κελίνουμε σαν πεϊνιρλί και τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
5. Αφήνουμε τα Ν-Τυρολίνια 1 ώρα να διπλασιαστούν σε όγκο και ψήνουμε για 20-25 περίπου λεπτά στους 180ο C.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.