250 gr. αλεύρι φαρίνα
280 ml. χλιαρό νερό
4 gr. ξηρή μαγιά
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
200 gr. Adoro τυρί κρέμα
100 gr. γαλοπούλα
100 gr. Dirollo Μix
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
1. Ετοιμάζουμε τους λουκουμάδες, σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακκούβα, προσθέτουμε την μαγιά, την ζάχαρη, το αλάτι και το νερό.
2. Ανκατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε έναν ομοιόρμορφο χυλό, σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό σημείο για 1 ώρα.
3. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το Dirollo με την γαλοπούλα, την οποία κόβουμε σε κυβάκια, και προσθέτουμε πιπέρι.
4. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα άφθονο αραβοσιτέλαιο να κάψει και τηγανίζουμε τους λουκουμάδες, ρίχνοντας τον χυλό με ένα μικρό κουταλάκι.
5. Μόλις είναι έτοιμοι, τους γεμίζουμε με το μείγμα που ετοιμάσαμε και πασπαλίζουμε με το mix τυριών.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.