SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 380 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

    Αλμυρό μιλφέιγ με σολoμό

    • 10 μερίδες
    • 40 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 380 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

    Αλμυρό μιλφέιγ με σολoμό

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 380 θερμίδες

    Τώρα μόνο 220

Αλμυρό μιλφέιγ με σολoμό

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φύλλο κρούστας

2 φέτες σολομό

200 γρ. Adoro Light

1 μαρούλι

2 κουταλιές της σούπας άνιθο

Φρεσκοκομμένο πιπέρι

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αλατοπιπερώνουμε το σολομό, τον ψήνουμε στον φούρνο και κατόπιν τον θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι.

2. Αλείφουμε τα φύλλα κρούστας με ελαιόλαδο, με ένα μαχαίρι τα κόβουμε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα κομμάτια, τα απλώνουμε σε δίσκο ψησίματος και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.

3. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το Adoro Light, τον άνιθο, το πιπέρι και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

4. Στήνουμε το μιλφέιγ βάζοντας δύο φύλλα κρούστας επάνω ένα φύλλο μαρουλιού και λίγο σολομό, τοποθετούμε από πάνω δύο φύλλα κρούστας και επάνω ένα κουταλάκι από το μείγμα τυριού και σολομό.

5. Τέλος ακουμπάμε 2 φύλλα κρούστας και σερβίρουμε.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.