Για τη ζύμη:
250 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
300 ml. γάλα χλιαρό
3 αυγά
50 gr. βούτυρο λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
Για τη γέμιση:
500 gr. Dirollo Μix
250 gr. στήθος καπνιστής γαλοπούλα
250 gr. μανιτάρια
200 ml. ζωμό κοτόπουλου ή γάλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, το αλάτι, την ζάχαρη, το baking powder, το βούτυρο λιωμένο και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο.
2. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε ρευστή ζύμη και την αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση.
3. Σε ένα τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο την γαλοπούλα κομμένη σε κύβους και τα μανιτάρια σε φέτες.
4. Προσθέτουμε το αλεύρι, σωτάρουμε για 1 λεπτό ακόμη, προσθέτουμε τον ζωμό του κοτόπουλου ζεστό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, προσθέτουμε το Dirollo Mix.
5. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις κρέπες 1 περίπου λεπτό από καάθε πλευρά.
6. Γεμίζουμε τις κρέπες με το μείγμα και σερβίρουμε αμέσως.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.