150 gr. Dirollo Mix
150 gr. κεφαλοτύρι
75 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 ασπράδια αυγών
½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
½ κουταλάκι του γλυκού κόρν φλάουρ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
1. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε ελαφρά, μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
3. Πλάθουμε στρογγυλές τυροκροκέτες και τις αφήνουμε στην κατάψυξη για 30-40 λεπτά.
4. Τηγανίζουμε τις τυροκροκέτες σε άφθονο καυτό λάδι και απολαμβάνουμε.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.