SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 610 θερμίδες

    Τώρα μόνο 536

    Φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Καπνιστό

    • 4 μερίδες
    • 75 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 610 θερμίδες

    Τώρα μόνο 536

    Φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Καπνιστό

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 610 θερμίδες

    Τώρα μόνο 536

Φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με Dirollo Καπνιστό

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. Dirollo Kαπνιστό 14% λιπαρά κομμένο σε 4 κομμάτια

4 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου

4 φέτες ζαμπόν καπνιστής γαλοπούλας

½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

1 φλιτζανάκι του καφέ κρασί λευκό ξηρό

1 λεμόνι χυμός

1 κουταλιά δεντρολίβανο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

σπάγκο ψησίματος

Για το ρύζι:

2 κουτ. σούπας βούτυρο

300 γρ. ρύζι μπασμάτι

1 χούφτα κριθαράκι χοντρό

αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Dirollo Kαπνιστό 15% λιπαρά χοντροτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε στον πάγκο σας ανοιχτά τα φιλέτα του κοτόπουλου και τοποθετείτε πάνω στο καθένα από μια φέτα γαλοπούλα και από 1 κομμάτι Dirollo Kαπνιστό. Τα κλείνετε ένα ένα και με τη βοήθεια σπάγκου ψησίματος τα δένετε σταυρωτά σε πακέτα.

2. Τα αλατοπιπερώνετε και τα αραδιάζετε σε λαδωμένο πυρέξ. Ανακατεύετε το λιωμένο σκόρδο με το λάδι και με ένα πινέλο αλείφετε τα δεματάκια.

3. Αναμιγνύετε το λάδι που περίσσεψε με το κρασί, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού και τα περιχύνετε. Πασπαλίζετε με τα φυλλαράκια του δεντρολίβανου και ψήνετε τα δεματάκια στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν ροδοκόκκινο χρώμα.

4. Στο μεταξύ βάζετε το ρύζι να βράσει σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει.

5. Σε ξεχωριστό πλατύ κα ρηχό σκεύος καίτε το βούτυρο και σοτάρετε το κριθαράκι ωμό όπως είναι μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα καφετί.

6. Στραγγίζετε το ρύζι και το προσθέτετε στο κριθαράκι. Ανακατεύετε καλά και τραβάτε το πιλάφι από τη φωτιά.

7. Σερβίρετε σε κάθε πιάτο από ένα δεματάκι κοτόπουλου και πιλάφι φορμαρισμένο σε φλιτζάνι και πασπαλισμένο με τριμμένο Dirollo καπνιστό.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.