Dirollo Καπνιστό
180 γρ. φιλετάκια μόσχου
100 γρ. ρύζι Αρμπόριο
30 ml. λευκό κρασί
250 ml. ζωμός μόσχου
30 γρ. πιπεριά Φλωρίνης
100 γρ. μανιτάρια στρογγυλά
30 γρ. κρεμμύδι ξερό
30 γρ. πράσο
50 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα χορταρικά/λαχανικά ασσέ (ψιλοκομμένα)
2. Μαρινάρουμε το κρέας και την πιπεριά με ελαιόλαδο
3. Τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το ρύζι, το κρεμμύδι, το πράσο και τα μανιτάρια
4. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και εν συνεχεία το ζωμό και καρυκεύουμε
5. Ψήνουμε το κρέας και την πιπεριά και στο τέλος το Dirollo Καπνιστό
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.