400 γρ. Dirollo Classic κομμένο σε κύβους
20 τοματίνια κομμένα, αν γίνεται στο μέγεθος του τυριού μας
20 κομμάτια κολοκυθάκι, στο ίδιο μέγεθος όσο μπορούμε με τα υπόλοιπα υλικά μας
Ξύλινα καλαμάκια για πέρασμα
1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
Χυμό από 1 λεμόνι
80 ml ελαιόλαδο
1. Μαρινάρουμε τα υλικά μας με την ρίγανη, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι.
2. Τα περνάμε στα ξύλινα καλαμάκια βάζοντας 2 κομμάτια από κάθε είδος.
3. Ψήνουμε στη σχάρα* για περίπου 6 λεπτά γυρίζοντάς τα 2 – 3 φορές.
*Επίσης μπορούμε να τα ψήσουμε και σε αντικολλητικό τηγάνι.
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.