180 γραμ. Dirollo Classic
18 δαμάσκηνα
9 λωρίδες μπέικον κομμένες στη μέση
6 καλαμάκια για σουβλάκι
1.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200oC. Κόβετε το Dirollo Classic σε 18 κύβους.
2.Αφαιρείτε προσεκτικά από τα δαμάσκηνα τα κουκούτσια και στη θέση τους τοποθετείτε από έναν Dirollo Classic. Το κλείνετε και τυλίγετε γύρω του μισό κομμάτι μπέικον.
3.Περνάτε τρία κομμάτια σε κάθε καλαμάκι και τοποθετείτε τα καλαμάκια σε ταψάκι. Τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
4.Τα σερβίρετε ζεστά, λίγα λεπτά αφού τα βγάλετε από τον φούρνο.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.