300 γραμ. Dirollo Καπνιστό κομμένο σε 2 τετράγωνα κομμάτια
λίγο αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα:
φέτες λεμονιού
1. Βάζετε το λάδι σε τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνετε λίγο αλεύρι σε βαθύ πιάτο.
2. Αφού κάψει καλά το λάδι, περνάτε το τυρί από ένα μπολάκι με νερό και μετά από το μπολ με το αλεύρι, προσέχοντας να καλυφθεί από παντού.
3. Ρίχνετε το Dirollo Καπνιστό στο καυτό λάδι και το τηγανίζετε μέχρι να πάρει ροδοκόκκινο χρώμα από την κάτω πλευρά. Το γυρίζετε να ροδοκοκκινίσει και από την άλλη πλευρά και το βγάζετε σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας να στραγγίσει από το περιττό λάδι.
4. Επαναλαμβάνετε για τη δεύτερη φέτα.
5. Τα σερβίρετε κόβοντάς τα σε μικρότερα κομμάτια, και συνοδεύοντάς τα με λεμόνι για να προσθέσει όποιος επιθυμεί στο κομμάτι του
Το πιο θρεπτικό φαγητό είναι το φαγητό ημέρας. Προτιμάμε τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και αποφεύγουμε να τα συντηρούμε στην κατάψυξη καθώς στην κατάψυξη χάνεται μέρος των θρεπτικών στοιχείων τους.
Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.