SMART Γευστική απόλαυση - Φροντίδα για τον εαυτό μας!


Εδώ θα βρείτε SMART γευστικές συνταγές από ειδικά επιλεγμένα υλικά - μεταξύ των οποίων και τα υπέροχα τυριά Dirollo - που δίνουν ξεχωριστή ποιότητα και γεύση σε κάθε φαγητό, ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που δεν επιβαρύνει τον οργανισμό σας.

  • ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 619 θερμίδες

    Τώρα μόνο 500

    Ρολά μελιτζάνας με Dirollo Classic σε σάλτσα ντομάτας

    • 4 μερίδες
    • 60 λεπτά

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ

    την απόλαυση Dirollo

    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ

    πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 619 θερμίδες

    Τώρα μόνο 500

    Ρολά μελιτζάνας με Dirollo Classic σε σάλτσα ντομάτας

    ΓΕΥΘΕΙΤΕ την απόλαυση Dirollo ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ πως μειώνονται οι θερμίδες

    Από 619 θερμίδες

    Τώρα μόνο 500

Ρολά μελιτζάνας με Dirollo Classic σε σάλτσα ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

400 γραμ. Dirollo Classic κομμένο σε μπαστούνια πάχους 1 εκ.

επιπλέον τριμμένο Dirollo Classic για το πασπάλισμα

1 κιλό μελιτζάνες μέτριου μεγέθους

λίγο ελαιόλαδο για το ψήσιμο ή περισσότερο για τηγάνισμα

3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο

1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο

3-4 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

2-3 κουτ. σούπας δυόσμος ψιλοκομμένος

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

οδοντογλυφίδες για το στερέωμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τις μελιτζάνες σε φέτες, τις αλατίζετε και τις αφήνετε σε λεκανίτσα για μισή ώρα. Τις ξεπλένετε καλά και τις στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας.

2. Τις αλείφετε με ελαιόλαδο και τις ψήνετε σε αντικολλητικό σκεύος και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν

3. Αναμειγνύετε την τριμμένη ντομάτα με το σκόρδο, το ελαιόλαδο (αν τηγανίσετε τις μελιτζάνες δεν χρειάζεται), τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τη ζάχαρη
και ανάλογο αλατοπίπερο. Απλώνετε τη μισή σάλτσα σε ταψάκι ή πυρέξ.

4. Τυλίγετε κάθε μπαστουνάκι τυριού Dirollo Classic μέσα σε μια ψημένη φέτα μελιτζάνας δημιουργώντας ρολά μελιτζάνας. Τα αραδιάζετε στο ταψάκι και τα περιχύνετε με την υπόλοιπη σάλτσα.

5. Ψήνετε τα ρολά της μελιτζάνας στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30-40 λεπτά.

6. Τα σερβίρετε χλιαρά, πασπαλίζοντας με επιπλέον τριμμένο Dirollo Classic και επιπλέον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Μυρωδικά όπως ο μαϊντανός, ο άνηθος, ο μάραθος κ.α. είναι καλύτερα να τα ψιλοκόβουμε στο χέρι και να τα προσθέτουμε στο τέλος του μαγειρέματος. Για σχετική συνταγή.